A Vadliba őrs 6 taggal felsorakozott!
2015. május 11. írta: Emőkei J. László

A Vadliba őrs 6 taggal felsorakozott!

Hétvégén megvolt a gyerekszereplő válogatás! Ezt persze ne úgy képzeljétek, mint ahogyan Hamupipőke szétválogatta a lencsét a hamutól! Komoly meghallgatás volt. Csoportos bemelegítés után, (légző és beszédgyakorlatok) mindenkinek be kellett mutatkoznia aztán jöhettek a versek és a dalok! Volt akivel egy kis játékot is játszottunk, hogy könnyebben feloldódjon, és volt aki egyetlen dallal is meg tudott győzni minket, hogy be kell kerüljön a csapatba! A szombati első forduló után, vasárnap együtt is megnéztük a srácokat és mindjárt el is próbáltuk a darab első jelenetét, ami után nyugodtan kijelenthetjük: úgy néz ki, hogy sikerült kiválasztani a Vadkacsa őrs tagjait! ! Négy fiú, két lány. Persze vannak még gyerekszerepek a darabban és igazából csak a közös munka fogja visszaigazolni, hogy a stáb jól döntött-e, de többé-kevésbé készen állunk arra, hogy június 10.-én elkezdődjenek a próbák! A június 22- 27, és a június 29- július 4 - között megrendezésre kerülő Keménykalap és krumpliorr táborból még az ígéretnek megfelelően kerülnek gyerekek az előadásba. Hogy kik személyesítik meg kis Recét, Marcit és a többieket, az a szerződések megkötéséig legyen titok, de annyit elárulhatunk, hogy bár nagyon vegyes a csapat abban egyformák, hogy rém ügyesek és tehetségesek! Nemsokára jönnek a nevek és a képek, addig gyűjtögessétek nekünk a 2m-es papírhengereket, és készüljetek a plakát pályázatra!

A résztvevőknek pedig nagyon köszönjük, hogy eljöttek! Akik most nem kerültek be a csapatba, ne csüggedjenek! Ők is ügyesek voltak! Találkozunk a Várjátékokon!

Hörömpő Cirkusz Világszám!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenykalap.blog.hu/api/trackback/id/tr457449956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása