Plakát? Pályázat!
2015. április 30. írta: Emőkei J. László

Plakát? Pályázat!


A Keménykalap és krumpliorr musical plakátpályázatot hirdet általános és középiskolásoknak! A feladat egy olyan plakát tervezése, mely miközben felidézi a hetvenes éveket, megfelel korunk esztétikai és marketing igényeinek is. 

A pályázat további tartalmi és formai követelményei:

Pályázni kizárólag saját készítésű művekkel lehet, melyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik. Egy pályázó több pályaművel is nevezhet, korlátlan gondolati szabadsággal a fenti témákon belül. A pályamű mondanivalója és képi megjelenítése nem sérthet személyiségi jogokat, kegyeleti jogokat, közerkölcsöt, valamint szerzői jogokat.

A szerző - a pályázaton történő részvétellel – hozzájárul ahhoz, hogy munkáját a Keménykalap és krumpliorr musical az írott és elektronikus sajtóban (pl. Facebook, ORFK-OBB honlapja), valamint egyéb más módon (pl. buszmegállókba telepítve, vándorkiállítás elemeként, stb.) térítésmentesen felhasználja, továbbá hozzájárul, hogy alkotását különböző művészeti kiállításokon, rendezvényeken díjmentesen bemutathassa. 

A pályamunkákat névvel, születési dátum, lakcím, és közvetlen elérhetőségi adatokkal (telefonos elérhetőség, e-mail cím) ellátva kell elektronikus úton megküldeni az arnyszinhaz@gmail.com címre.

A pályaművek formátuma: jpg (max. 5 mb)

Az alkalmazható technikák: tetszőleges

A beküldés formája: elektronikus úton (arnyszinhaz@gmail.com címre)

Beküldési határidő: 2015. május 30.

Értékelés, díjazás:

A beküldött pályaműveket 3 főből álló versenybizottság értékeli.  A beküldött pályamunkák közül a zsűri által a legjobb háromnak ítélt munka díjazásban részesül.

1. díj – 1 db 50.000 Ft értékű ajándékcsomag mely egyebek közt tartalmaz 4 db VIP belépőt a fesztivál teljes idejére

2. díj – 1 db 30.000 Ft értékű ajándékcsomag mely egyebek közt  tartalmaz 2db VIP belépőt a fesztivál teljes idejére

3. díj – 1 db 20.000 Ft értékű ajándékcsomag mely egyebek közt tartalmaz 2db VIP belépőt a fesztivál teljes idejére

A nyereményeket a Szegedi Pinceszínház és az Árnyszínház KFT biztosítja, a versenydíjak adó- és járulékvonzatai is a Szegedi Pinceszínházat és az Árnyszínház KFT-t terhelik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenykalap.blog.hu/api/trackback/id/tr507415626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása