Aki a takarásban is rivaldafényben áll.
2015. május 02. írta: Emőkei J. László

Aki a takarásban is rivaldafényben áll.

Kancsár Orsolya igazi „színházcsináló”. Táncosként kezdte, de igen hamar megmutathatta ének-, és prózai tudását is. Jelenleg a Szegedi Pinceszínház Kölcsey éremmel elismert igazgatója. Játszik, rendez, koreografál, és a háttérből működteti a színházat. Pályázatokat ír, támogatókkal tárgyal, szerződik és szerződtet, állandóan mozgásban van. Ha kell, csapodár, állandóan szerelmes szépasszonyt alakít, az Imádok Férjhez menni c. zenés játékban, ha kell, egy gonosz boszorkánynak kölcsönzi a hangját az Oz díszletei mögött. O'Neill-t rendez, nyári tábort szervez, tanít, és mindeközben két gyermek édesanyja. Sikereit saját bevallása szerint, elszántságának és munkabírásának köszönheti. A Keménykalap és krumpliorr előadásában két szerepet is megformálhat. Ő lesz az állatkert-igazgató gyermek centrikus titkárnője (Ápoló 1), és egy nagy zenés jelentben, mint a gyerekeket idomító divat-show koreográfus, tánc-, és énektudásából nyújthat ízelítőt (Kisaszony).

A SZEGEDma.hu egy régebbi cikkében így nyilatkozik:
„Azt éreztem, nekem kell még valami plusz. Persze így gazdasági dolgokkal is kell foglalkoznunk, de közben számos izgalmas és változatos feladat jut nekünk: egy darabot elővenni, dramatizálni, vagy mesét írni – ez utóbbit én szoktam. Amikor játszom, úgy vissza tudok vedleni színésznőnek, hogy azt érzem, mint mikor először színpadon álltam. A játék maga valóban játék lesz. Ezt nem akartam elveszíteni.”

 

(forrás: SZEGEDma)

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenykalap.blog.hu/api/trackback/id/tr427421496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása