Róka, Rózsa, fiú, lány?
2015. április 30. írta: Emőkei J. László

Róka, Rózsa, fiú, lány?

Janik László nem először dolgozik Papp Gabriellával. Sőt! Mondhatni, hogy a legtöbb rendezésében így-úgy feltűnik. A Szindbádban érzelmes amazont, az Apáca-pácban balettnővért, az Oz-ban egy őrt és saját ikertestvérét, a Kis hercegben a Rókát és a Rózsát is, a Reggel/este c. drámában pedig a történetet narráló Avatár szerepét osztotta rá. Most pedig a Pereces/Újságos/Fiú, szerephármas vár rá, amiről csak annyit árulhatunk el, hogy az egyik egy nagy betétszámot is kap! 

Papp Gabi épp úgy otthon van a komédiázásban, mint a mélyebb drámai szerepek megformálásában. Jellegzetes énekhangja, kislányos alkata több gyerekszerephez is juttatta, de érett nőként is megállta a helyét bármilyen műfajban. Szereti az erőt próbáló összetett feladatokat, erről az Apáca-pác kapcsán kapcsán így nyilatkozott:

"Nemcsak én vagyok izgatott, az egész családom is lázban ég. A nagymama varrja a ruhákat, vasal ránk, a párom anyukája segít szponzorokat keresni. Természetesen én játszom a legnaivabb nővért, a szőke Mária Leát, aki rácsodálkozik a világra, és akárcsak én, ő is mindent elhisz – mondja nevetve Papp Gabi, aki végigbalettozza a szólószámát. – Kőkemény feladat, de nagyon megszerettem, a következő életemben legszívesebben balerina lennék."

(forrás. delmagyar.hu, képek: Veréb Simon)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenykalap.blog.hu/api/trackback/id/tr317409126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása