Ez a kalap nagyon kemény!
2015. április 26. írta: Emőkei J. László

Ez a kalap nagyon kemény!

Találtunk egy rég elfeledett videót a Keménykalap és krumpliorr musical szövegírójáról és rendezőjéről! Bizony az idő elszaladt Janik László felett is. Fiatal színészként úgy tűnik ő is sok mindent elvállalt, de vajon hogyan került kapcsolatba a színházzal? A Wikipédián elég kevés információt tudunk meg erről, de az Árnyszínház honlapján így nyilatkozik:

"Első meghatározó színházi élményem Az ember tragédiája volt a Nemzeti Színházban. Talán az előadásnál is mélyebb nyomot hagyott bennem az öltöző légköre, ahol édesapám gyermekkori barátja és iskolatársa, Sinkovits Imre öltözött, Major Tamással. Hogy mi vitte rá a négy diplomás villamosmérnököt, hogy kisebbik fiát öt és fél évesen épp erre az előadásra vigye el, máig sem tudom, de örökké hálás leszek. Mint azért az öt percért is amit tükrök, sminkek, jelmezek közt tölthettem, két kedves bácsival – akik sokkal kevésbé kötötték le figyelmemet, mint az előbbiek – és amely öt perc valószínűleg egy életre meghatározta viszonyomat a színházhoz."

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenykalap.blog.hu/api/trackback/id/tr747398930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása