Stáblista
2015. április 22. írta: Emőkei J. László

Stáblista

Lázasan folynak az előkészületek a júliusi bemutatóra, és miközben már szerveződik az előadáshoz kapcsolódó napközis tábor, egyre többet lehet tudni a stábról is! Az régóta tudott, hogy a szerzőpárosból az adaptációért és a dalszövegekért felelős Janik László rendezi majd az előadást, az azonban egészen friss hír, hogy a koreográfust a Szegedi Kortárs Balett egykori táncművésze, Markovics Ágnes személyében találták meg. Ági 20 évadot töltött a Juronics Tamás nevével fémjelzett társulatnál, jelenleg tánc- és NIA oktató. Az Andi táncok oldalán így vall magáról:

"A Tánc az egész életem meghatározó elemévé vált.Kiskamasz koromban, mikor még a ruhásszekrényünk tükrében táncikáltam utánoztam az akkori videóklippek táncait,sem én sem a szüleim nem gondolták hogy ez a szerelem végigkíséri az életem.Szerencsésnek tartom magam hogy olyan dologgal foglalkozhatom  amit szívből szeretek!Úgy gondolom a tánc gyógyír minden bajra.Amikor táncolunk a lelkünk is mozdul,ha a lelkünk is mozdul kapcsolatba kerülünk igazi valónkkal,ösztöneinkkel.Különösen igaz ez a gyerekekre akikben ez az ősi ösztön a zene ritmusára azonnal beindul, mert még nincsenek a környezetükből átvett vagy berögzült szokásaik. A táncban feloldódunk.

Külön öröm és kihívás is egyben,hogy januártól lehetőségem nyílik kicsikkel foglalkozni,hogy együtt fejleszthessük a kreativitásunkat:)Szertettel várom azon szülők jelentkezését akik szívesen elengednék csemetéjük kezét hogy repülhessenek velem, szabadon mint a pillangó a zene szárnyán..."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenykalap.blog.hu/api/trackback/id/tr507339770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása